lauantai 7. huhtikuuta 2012

On villiä melskettä, vilinää ja vilskettä pienten tassujen...

Hyvää pääsiäistä kaikille, meiltä ihmisiltä (Terolta ja Tuikulta) ihmisille ja kaikilta rotilta rotilta toisille viiksekkäille ja ristiinkin!

Täällä on aika kamala hulina, kun vanhemmasta poikueesta on poikasia myymättä kaksi tyttöä (i: Markabot, russian blue,sk) - e: Zaya's Blue Moon, (blue agouti, rex). Kauniita ja harvinaisia russian dove agouteja, toinen rex ja toinen sileä. Luonteeltaan ovat todella kiltteja, mutta uteliaita ja leikkisiä. Samasta poikueesta meillä on vielä kolme poikaa, joista yksi odottaa kuljetusta uuteen kotiin ja kaksi on nyt varauksen peruuntumisen vuoksi vielä ilman omaa ihmistä ja kotia: ihanat cinnamon, rex ja blue agouti, sk veijarit. Kaikki kolme poikaa ovat kädessä aivan enkeleitä ja rentoja lötköjä, mutta voi sitä energian määrää, kun ne ovat vapaana ja leikkivät! Meillä onkin Teron kanssa välillä kinaa siitä, kumpi joutuu vahtimaan näiden poikien ulkoilua ja kestämään niiden lukuisat kolttoset!

Tässä ovat vielä hyvää kotia etsivät russian dove agouti naaraat. Eli, jos olet kiinnostunut hieman erikoisemmasta väristä, niin otahan yhteyttä (tiinamus@gmail.com)











  






Tässä vasemmalle sileä blue agouti uros ja oikealla cinnamon rex uros, jotka etsivät vielä omaa ihmistä, joka rakastaisi niitä ja tajoaisi turvallisen kodin.

Tässä ovat poikueesta meille jäävät russian silver agouti tyttöset Nineveh eli Ninni ja Carchemish eli Karkki
Sitten meillä on yksi sijoitusnaaraas Saijalta ja sillä on myös poikaset, joita täytyy totuttaa siihen, mitä elämä ihmisen lemmikkinä on, mutta ei siitä enempää, kun ei ole oma poikue, eikä Saijalta kirjoituslupaa :)

Viimeisenä kerron rakkaimmasta poikueestani. Meidän Bet-Nimra (russian blue agouti, sk), maailman paras luonteinen rotta sekä ihmisiä, että toisia rottia kohtaan, sai poikaset minun lellilapselleni Fin Ch Jerusalemille (5x*) (buff, rex). Jerun luonne on myös ihana ja pysynyt sellaisena, vaikka pääsi astuaan vain vähän yli puoli vuotiaana. Odotin kiihkeästi poikueeseen russian buff rex urosta, mutta... Poikasia syntyi vain viisi, eikä minulla ollut sellaista tuuria. Kerron tästä "pääsiäispoikueesta" lisää seuraavassa postauksessa.

Tässä vielä kuva rakkaista pääsiäislapsistamme. Lue seuraava postitukseni niin saat tietää esimerkiksi, millaiset nimet Fin Ch Jerusalemin*****  lapset saivat.
 Nyt nauttikaa pääsiäisestä ja rotistanne!

Tuikku

2 kommenttia:

  1. Tietenkin saat munki rääpäleistä kirjotella :D

    VastaaPoista
  2. Russian dove agouti tytöt eivät enää ole vapaita vaan ovat saaneet hyvät kodit.

    Samoin pojillakin on uusi koti Puumalassa, kunhan vain saamme kyydin Itä-Suomeen (esim. Mikkeliin) järjestymään.

    VastaaPoista