maanantai 9. huhtikuuta 2012

Ihmelapsista tuli pääsiäislapsia

Kaikki edellistä tekstiäni lukeneet tietävät, etteivät meidän ihmelapset, joiden syntymään uskottu lainkaan, syntyneet pääsiäisenä. Mitä minä sitten pääsiäisestä horisen?

Erään laajalle levinneen uskomuksen mukaan n. 2000 vuotta sitten pääsiäisenä tapahtui suuri ihme. Kuollut nousi haudastaan ja antoi haluaville uuden elämän. Nämä poikaset saivat nimensä sitten pääsiäisen aikaan ja koska nekin ovat meille ihmepoikue, kutsumme niitä myös pääsiäispoikueeksi riippumatta syntymäajasta.

Palatakseni rottiin, joita tämä blogi käsitteleekin, ne poikasten nimet, joita olen tässä jo lupaillutkin:




Tämä kakkiva neitokainen on black rex tyttö "Getsemane"


Tämä "komistus" on black rex poika "Golgata"




Tämä syötävän suloinen otus on sk tyttö "Betfage"


Tässä toinen suloisista agouti tytöistämme "Liiton veri"




Ja tässä toinen agouti tyttö, nimeltään "Uusi viini", peseytyy äidin kädessä

Poikaset saivat pääsiäisaiheiset nimet. Aikaisemmin olen nimennyt rottani Raamatussa esiintyvien paikannimien mukaan. Tässä poikueessa on nyt kolme pääsiäisen tapahtumiin liittyvää paikan nimeä: "Getsemane", "Golgata" ja "Betfage". Myös nimet: "Liiton veri" ja "Uusi viini" liittyvät läheisesti pääsiäisen tapahtumiin Raamatussa.

Näin minä siis nimeän rottani ja moni ns. vastanimeää ne heti kotona. Yksi sijoitusrotistani on kotinimeltään Hell ;) Mutta minut tuntevat tietävät, etten ole tiukkapipoinen, huumoriton tai yritä ajaa teitä takaa Raamattu kädessä lyödäkseni teiltä tajun kankaalle. Viimeksi näyttelyssä puhuin mm. halvoista, Virolaisista, "vaeltavista" rintaimplanteista ja saman firman peppuimplanteista, joista oli dreeni jäänyt poistamatta. Miten tämä liittyy rottiin... sen tietää ainakin Elina Ilves.


Tuikku

5 kommenttia: